Titta Hit!

Skrivet den 08 Februari 2017 klockan 15:59

Jag har nu kollat medlemsregistret och noterade att alla medlemmar inte är inskrivna. För att kunna få alla infobrev som skickas ut och ha möjlighet att delta i evenemang som ordnas utanför kårens egna så bör man vara inskriven i FiSSc:en (Finlands Svenska Scouters Centralförbund). Utöver det är också barnen försäkrade under alla våra evenamng så länge de är registrerade medlemmar. Därför önskar jag nu att alla skickar in sina/sina barns uppgifter till mig för att jag ska kunna uppdatera registret och få ut information till alla.

För att uppdatera och skriva in medlemmar i vårat medlems register behöver jag nu ALLA medlemmars uppgifter för att skriva in de som inte blivit inskrivna i föreningen och komplettera de uppgifter som saknas. Så önskar nu att ni e-postar följande uppgifter till mig på heidi.kanerva@novia.fi

-Fullständiga namn (understräcka gärna tilltalsnamnet)
-Adressuppgifter (om man har två får man gärna fylla i båda men det räcker med en)
-Födelsetid
-Hemkommun
-Telefonnummer (alla under 18 år behöver jag föräldrarnas nummer, men gärna också även om man är myndig)
-E-post (även föräldrarnas)

En stor del av er har redan meddelat alla dessa uppgifter till mig men en del av er saknar jag någon dera av uppgifterna, därför önskar jag nu att alla som redan är inskrivna i registret också meddelar all ovan nämnd information för att jag ska få fullständiga uppgifter om alla kårens medlemmar.

Vid frågor kring saken får ni gärna ringa eller skicka mail.
(Heidi Kanerva 050 4079417)

Jag kan tillägga att sjöblaskan kommer ut elektroniskt inom en snar framtid med lite information samt också ett infobrev om regionslägret ÖS-Fullt ÖS För 17 som ordnas för kårer i österbotten med omnejd.

Tack på förhand!

// Heidi

kommentarer(0)
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.